Ο Άρης συνέχισε το νικηφόρο σερί του επικρατώντας της Λαμίας με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης, κατακτώντας προσωρινά την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια για εκπλήξεις, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντσου από τα δεξιά, ο Μορόν πετάχτηκε πρώτος στη μπάλα και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κόστιτς, γράφοντας το 1-0.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και στο 8ο λεπτό ο Ντιαντί έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα, όμως ο Κόστιτς απέκρουσε εντυπωσιακά. Παρά την πίεση των Θεσσαλονικέων, η Λαμία ανέκαμψε και στο 25ο λεπτό έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Γκουίντο, μετά από ατομική προσπάθεια, έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 41ο λεπτό, ο Μορόν «καθάρισε» το παιχνίδι με ένα ακόμα υπέροχο γκολ. Μετά από πάσα του Ντιαντί, ο Ισπανός επιθετικός εξαπέλυσε ένα ισχυρό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Κόστιτς για το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη του Άρη.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τον Άρη να διαχειρίζεται το προβάδισμά του και τη Λαμία να μην μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους. Στο 50ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR. Η Λαμία προσπάθησε με κάποιες μακρινές προσπάθειες να μειώσει, χωρίς επιτυχία.

Με αυτή τη νίκη, ο Άρης ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να κυνηγήσει υψηλούς στόχους στη φετινή Stoiximan Super League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *