Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του και ειδικά για τον Μορόν, μετά τη σημαντική νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας. Στις δηλώσεις του στο Novasports, ο Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας και υπογράμμισε την ανάγκη για ξεκούραση ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Συγχαρητήρια στα παιδιά, μπήκαμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι. Έχουμε πολλές δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης, αλλά πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός και έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που σε πολλές στιγμές το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Αυτή η νίκη μας δίνει τρεις βαθμούς, και τώρα με την διακοπή έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να προετοιμαστούμε για το επόμενο σερί αγώνων.»

Όσον αφορά τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον Μορόν, που σκόραρε δύο φορές, ο προπονητής του Άρη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Για τον Μορόν τι να πούμε; Είναι εξαιρετικός παίκτης, σκόρερ, και θέλουμε τα γκολ του. Μας βοηθάει πάρα πολύ και σε κάθε παιχνίδι δείχνει ότι γίνεται καλύτερος. Απολαμβάνει αυτό που κάνει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *