Παναγίδης

Ο Μιχάλης Παναγίδης είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, κυρίως ως εξτρέμ.

Μιχάλης Παναγίδης: Τα θετικά, τα αρνητικά και η πιθανή νέα θέση

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει δείξει πως διαθέτει τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας εξτρέμ. Σίγουρα στα θετικά είναι πως έχει ταχύτητα και μπορούμε να πούμε πως το σουτ του μπορεί να θεωρηθεί καλό, όμως υστερεί σε ντρίπλα και διεισδυτικότητα.

Από την άλλη, διακρίνεται για το πάθος, τη μαχητικότητα, καθώς και για την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Αυτά τα χαρακτηριστικά του βοήθησαν σημαντικά στο αμυντικογενές πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Η ικανότητα του στο αμυντικό παιχνίδι είναι αυτή που δημιούργησε τη σκέψη για να δοκιμαστεί ως αριστερό μπακ. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το γεγονός πως εκτός από το γεγονός πως υστερεί ντρίπλα και διεισδυτικότητα, δεν έχει δουλέψει αρκετά το αδύναμο πόδι του. Κάτι τέτοιο, δεν είναι και τόσο κακό για έναν αμυντικό, όμως είναι για έναν εξτρέμ.

Φυσικά, δε μιλάμε για μια λύση ανάγκης, ούτε εξετάζουμε την πιθανότητα να μην ενισχυθεί η ομάδα σε αυτή τη θέση, απλώς αξιολογούμε το σε ποια θέση θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καλύτερα ο Άρης τον Παναγίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *