Τι κι αν ο Λούις Πάλμα πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι, τη φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά και μάλιστα υπήρξαν προτάσεις για την παραχώρηση του.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη και νυν της Σέλτικ, ήταν εκπληκτικός την περσινή χρονιά με τους Σκωτσέζους, σκοράροντας 10 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις, τραβώντας τα βλέμματα όλων στο «Celtic Park».

Φέτος, ήταν πολύ καλός στα φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει τόσο κόντρα στην Τσέλσι, όσο και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Με τους αριθμούς του τη σεζόν 2023/24 και τα γκολ του στα φιλικά, καθένας θα περίμενε να είναι πρωταγωνιστής στη Σέλτικ.

Μπείτε στο Viber του Inaris με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Άρη στο κινητό σας.

Η ομάδα του έχει δώσει πέντε αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, με τον Πάλμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο κι αυτές ως αλλαγή. Αρχικά, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για 28 λεπτά κόντρα στην Κλίμαρνοκ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε 10 λεπτά κόντρα στη Χιμπέρνιαν για το κύπελλο. Στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, ήταν στον πάγκο, όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε εκτός αποστολής, με τον προπονητή του να δηλώνει πως ο παίκτης έχει έναν ύπουλο τραυματισμό. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Πάλμα αγωνίστηκε όπως προαναφέραμε, κόντρα στη Χιμπέρνιαν για το Κύπελλο. Στη συνέχεια, όταν έμεινε στον πάγκο κόντρα στη Σέντ Μιρέν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα Social Media, η οποία ανέφερε στην ουσία πως «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά.

Τέλος καλό, όλα καλά;

Λούις Πάλμα

Όπως ήταν λογικό, η μη χρησιμοποίηση του Πάλμα και η ανάρτηση του στα Social Media δημιούργησαν ανησυχία στους φιλάθλους της Σέλτικ.

Τα πνεύματα φαίνεται να ηρέμησαν, καθώς δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία από την προπόνηση των Σκωτσέζων, εκεί όπου ο Λούις Πάλμα αγκαλιάζεται με τον προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, σε καλό κλίμα.

Πάντως, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Ρέιντζερς (01/09).

Λούις Πάλμα: Απορρίφθηκαν προτάσεις από Ligue 1 και Bundesliga

Σύμφωνα με το Sky Sports, το ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα ήταν αρκετό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, ομάδες από τη Γαλλική Ligue 1 και τη Γερμανική Bundesliga φαίνεται να προσέγγισαν τη Σέλτικ, η οποία όμως απάντησε αρνητικά.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως ο Πάλμα δεν είναι προς πώληση.

Το κέρδος του Άρη

Φυσικά, μια ενδεχόμενη πώληση του Λούις Πάλμα ενδιαφέρει και τον Άρη, ο οποίος διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *