Σε μία κάπως αναμενόμενη απόφαση προχώρησε η Λαμία, καθώς επέλεξε να αλλάξει την τεχνική της ηγεσία, με τον Μαρίνο Σατσιά να αποτελεί παρελθόν.

Ο Κύπριος προπονητής ήρθε τη Λαμία φέτος το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας ένα αρκετά δύσκολο έργο. Η ομάδα της Φδιώτιδας έκανε εξαιρετική πορεία στην περσινή Stoiximan Superleague και κατάφερε να μπει στην εξάδα και τα play-off. Φέτος βέβαια, το ρόστερ άλλαξε σχεδόν εξ ολοκλήρου και σίγουρα μπορούμε να πούμε πως αποδυναμώθηκε.

Στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τον Σατσιά στον πάγκο, η Λαμία μάζεψε πέντε βαθμούς (1-2-3). Εκτός αυτού, αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Κηφισιά. Παρά το γεγονός πως η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για τις διαιτησίες που αντιμετώπισε η ομάδα, χρέωσε τα αποτελέσματα στον Κύπριο τεχνικό και τον απομάκρυνε από τη θέση του.

Επιστρέφει ο Βόκολος

Η Λαμίας επέλεξε μια γνώριμη λύση και προχώρησε στην επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου, του προπονητή που κατάφερε το περσινό επίτευγμα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά και μάλιστα θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *