Ο αρχηγός του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, μίλησε σε media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης, αναλύοντας διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο Ισπανός γκολκίπερ αναφέρθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν, τη νέα σεζόν που έρχεται, την ανανέωση του συμβολαίου του, την τιμωρία που επιβλήθηκε για τα μετάλλια του τελικού, και το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επερχόμενη πατρότητα: «Πλησιάζει μια ξεχωριστή στιγμή για μένα καθώς στην οικογένειά μου περιμένουμε να έρθει το παιδί. Αισθάνομαι όμορφα, η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ και στην οποία νιώθω ασφαλής. Μαζί με την οικογένειά μου απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε εδώ.»

Για τον τελικό του Κυπέλλου και την επόμενη μέρα: «Χάσαμε έναν τελικό που περιμέναμε πολλά χρόνια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε νέους στόχους. Περιμένουμε τις εξελίξεις, τους παίκτες που θα έρθουν και ενδεχομένως θα φύγουν. Χρειάζεται υπομονή.»

Για την τιμωρία σχετικά με τα μετάλλια του τελικού: «Η τιμωρία που επιβλήθηκε σε εμένα και τους συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετικά άδικη. Περιμέναμε για είκοσι-τριάντα λεπτά μπροστά στον πάγκο και κανείς δεν μας ειδοποίησε. Η ασέβεια αυτή ήταν μεγάλη έκπληξη.»

Για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ομάδα βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζω στην τριετία που θα ακολουθήσει να κατακτήσουμε έναν τίτλο και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη.»

Για το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος: «Το νέο φορμάτ δείχνει ότι πρέπει να έχουμε στόχο την 4αδα. Είμαστε καλή ομάδα και με τις αλλαγές στο προπονητικό κέντρο θα έχουμε καλύτερες δυνατότητες για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για το αν θα αρχίσει να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά: «Καταλαβαίνω τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να μιλήσω τόσο καλά. Μπορεί να πω κάτι με λάθος τρόπο και να παρεξηγηθώ.»

Για το αν το χαμόγελο των οπαδών αποτελεί κίνητρο για την επόμενη χρονιά: «Η απογοήτευση του κόσμου είναι φυσιολογική. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και είμαι βέβαιος ότι θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο για την επόμενη χρονιά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *