Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο έρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη, από τη στιγμή που ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Το όνομα του Αραούχο έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό στο Κλεάνθης Βικελίδης, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για τις δράσεις του υπέρ του Άλκη Καμπανού, κερδίζοντας τη συμπάθεια των φιλάθλων.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ Άρη και Αραούχο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, αν και πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση κυρίως λόγω του υψηλού κασέ που ζητά ο παίκτης. Συγκεκριμένα, ο Αραούχο είχε ζητήσει περίπου 1 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του και τώρα αναζητά συμβόλαιο με ελαφρώς λιγότερα χρήματα, ποσό που παραμένει υψηλό για τον Άρη.

Πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων, ο Άρης πραγματοποίησε ενδελεχή έρευνα για το ιατρικό ιστορικό του Αραούχο, καθώς ο παίκτης είχε αντιμετωπίσει τραυματισμούς την τελευταία σεζόν. Οι πληροφορίες που έλαβε ο σύλλογος ήταν θετικές, επιβεβαιώνοντας ότι ο Αργεντινός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Παρά την ανοιχτή γραμμή και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις, η υπόθεση παραμένει δύσκολη για τον Άρη. Ο σύλλογος κρατάει την πόρτα ανοιχτή, αλλά ταυτόχρονα εξετάζει και άλλες, πιο οικονομικά προσιτές λύσεις. Ωστόσο, το θέμα Αραούχο δεν έχει κλείσει οριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *