Ο Άρης αναγκάζεται να επαναξιολογήσει τις επιλογές του για τη θέση του τερματοφύλακα, μετά την αποτυχία να αποκτήσει τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος τελικά υπέγραψε με την Γκαζιαντέπ. Η ομάδα τώρα στρέφει το βλέμμα της ξανά προς τον Γιώργο Αθανασιάδη, παρόλο που ο τερματοφύλακας προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να φέρει τον Διούδη στην ομάδα, αλλά η συμφωνία με την Γκαζιαντέπ ήταν ήδη προχωρημένη και δύσκολο να ακυρωθεί. Με τον Άρη να χρειάζεται επειγόντως μια αξιόπιστη επιλογή για να συνεργαστεί με τον υπάρχοντα τερματοφύλακα Κουέστα, αποφασίστηκε να στραφούν σε Έλληνα γκολκίπερ.

Ο Χουτεσιώτης έχει ήδη μετακομίσει στο Περιστέρι, και ο Άρης αναζητά μια καλή λύση με ικανοποιητικό συμβόλαιο. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ, παραμένει διαθέσιμος. Παρόλο που έχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη πρόταση που να τον ικανοποιεί πλήρως.

Ο Άρης μπορεί να προσφέρει στον Αθανασιάδη μια προοπτική καριέρας στην Ελλάδα και ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο, αν και με λιγότερα χρήματα από αυτά που είχε στην ΑΕΚ. Επιπλέον, η παραμονή στην Ελλάδα μπορεί να είναι ελκυστική για τον Αθανασιάδη, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει στο εξωτερικό, ειδικά τώρα που έχει οικογένεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *