Ο Άρης κατέθεσε την έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, με πιθανότερη ημερομηνία εκδίκασης την 25η Ιουλίου. Τι προβλήματα δημιουργούνται για τους κιτρινόμαυρους και πότε αναμένεται η απόφαση.

Ο Άρης έμαθε χθες το πρόγραμμα των αγώνων του στο νέο πρωτάθλημα, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει περίπου ως τις αρχές Αυγούστου για να μάθει αν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, που κληρώθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με Ατρόμητο και Πανσερραϊκό, θα έχει το σύνολο του ρόστερ του διαθέσιμο ή αν θα κληθεί να αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης.

Ο λόγος έχει να κάνει με την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα για την τιμωρία δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο στους 20 ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο, καθώς και στον προπονητή τους.

Ο Άρης ζήτησε η εκδίκαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να γίνει μέσα στην εβδομάδα, ώστε να παραστούν σε αυτή ως μάρτυρες τόσο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Γκουγκουλιάς όσο και ο προπονητής Άκης Μάντζιος. Ωστόσο, δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Η έφεση, εκτός απροόπτου, θα εκδικαστεί στις 25 Ιουλίου, περίοδος κατά την οποία η αποστολή του Άρη θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, δημιουργώντας ζήτημα με την παρουσία των μαρτύρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *