Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ρούμπεν Πάρντο, παίκτης του Άρη, βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων από την Ισπανία: Λα Κορούνια, Έλτσε και Σαραγόσα.

Συγκεκριμένα, η Λα Κορούνια έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πάρντο, προσβλέποντας στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της. Ο προπονητής της, Ιμανόλ Ιντιάκεθ, θυμάται τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στη Λεγκανές, γεγονός που ενισχύει την επιθυμία του συλλόγου να τον αποκτήσει.

Παράλληλα, η Έλτσε, η οποία έχασε τους δύο πιο σημαντικούς χαφ της αυτό το καλοκαίρι, θεωρεί τον Ρούμπεν Πάρντο την τέλεια λύση για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας. Ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό στόχο για την ομάδα, που θέλει να αναπληρώσει τα κενά και να ισχυροποιήσει τον κορμό της.

Η Ρεάλ Σαραγόσα, από την άλλη, δεν θέλει να μείνει πίσω και παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Πάρντο. Η ομάδα βλέπει τον παίκτη ως ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της, προσφέροντας του πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχετικά με την παρουσία του Πάρντο στον Άρη, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η έλλειψη λεπτών συμμετοχής στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να δώσει κίνητρο στον παίκτη να αναζητήσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ισπανία. Με αρκετούς συλλόγους έτοιμους να του προσφέρουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ρούμπεν Πάρντο φαίνεται να εξετάζει σοβαρά τις επιλογές του για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *