Ο Λεβαδειακός πολύ σωστά διαμαρτύρεται για τα λάθη του διαιτητή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ κι επίσης πολύ σωστά ειρωνεύεται τον Λανουά για τις γελοιότητες που αναφέρει. Ξεχνά βέβαια την πρώτη αγωνιστική.

Μπείτε στο Viber του Inaris με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Άρη στο κινητό σας.

Δεν θα εξετάσουμε καν το εάν η φάση με τον Μουκουντί είναι χέρι ή όχι. Πολλές οι εξηγήσεις, πολλές οι δικαιολογίες και δεν είναι δουλειά μας να βγάλουμε άκρη. Αυτό που θα σταθούμε όμως, είναι το γεγονός πως ο Λανουά θέλει να μας βγάλει όλους τυφλούς, καθώς βλέπει πως η μπάλα βρίσκει στον μηρό πριν έρθει σε επαφή με το χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Λανουά κρίνει λανθασμένα κάποια φάση, ενώ κάποιες φορές δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να μας εξηγήσει τι θεωρεί πως είδαν οι διαιτητές. Ειδικά για τις περιπτώσεις του Άρη, δηλαδή της πιο αδικημένης ομάδας μέχρι τώρα, δεν έχει αναφερθεί καν.

Επιστρέφοντας στην ανάρτηση του Λεβαδειακού, την οποία σας παρουσιάζουμε αυτούσια παρακάτω, προφανώς και μόνο μια τέτοιου είδους απάντηση άξιζε στον Λανουά.

Ο Λεβαδειακός ξεχνάει εύκολα

Στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague, ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε την Athens Kallithea. Το παιχνίδι όδευε ολοταχώς για μια λευκή ισοπαλία, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος γκρέμισε τον Τζιάνι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Τσιάρα να κλείνει τα μάτια.

Δείτε τη φάση στο 2:45 του βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *