Καθώς η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου για να ολοκληρώσουν τις προσθήκες τους. Ο Άρης, επίσης, έχει διορία μέχρι τότε να προχωρήσει σε ενδεχόμενες μεταγραφές, εφόσον το αποφασίσει.

Ιδανικά, οι “Κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να προσθέσουν έναν ακόμα επιθετικό που θα προσφέρει ανταγωνισμό στον Λόρεν Μορόν. Μέχρι στιγμής, τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού φαίνεται να αναλαμβάνει ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Οι υπεύθυνοι του Άρη ερευνούν την αγορά, εξετάζοντας διάφορες επιλογές και αναζητώντας παίκτη με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και εντός του προϋπολογισμού τους. Η περίπτωση του Αραούχο, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, είναι πάντα στο τραπέζι, αλλά δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, εκτός κι αν στον Άρη αποφασίσουν να εξαντλήσουν όλες τις επιλογές τους μέχρι το τέλος του μήνα, όταν ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *