Ευχάριστα νέα έφερε η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς ο Μόντσου Ροντρίγκεθ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, δίνοντας το “παρών” και θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τους “κίτρινους”.

Αντίθετα, ο Ούγκο Μάγιο συνέχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως οριστικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη πραγματοποιήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondo game, στατικές φάσεις και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Ο Μόντσου συμμετείχε κανονικά, ενώ ο Μάγιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο (14/09), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, πριν από το ταξίδι για το Ηράκλειο, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (15/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2024-2025.

Αγώνας Κ19: ΟΦΗ – Άρης

Η ομάδα Κ19 του Άρη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 το Σάββατο (14/09), στις 11:00, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *