Ο Φάμπιο Μαρέσκα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον Άρη είναι γεγονός κι όπως ήταν αναμενόμενο, ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό θα είναι ξένος. Αυτός που επιλέχθηκε είναι ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αουρελιάνο Τζανλούκα, μαζί με τον Σπυρίδων Ζαμπάλα.

Ο Ιταλός διαιτητής έχει βρεθεί φέτος σε συνολικά πέντε αναμετρήσεις κι έχει βγάλει συνολικά 29 κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες. Επιπλέον, σε δύο περιπτώσεις υπέδειξε την άσπρη βούλα.

«Το ντέρμπι της κροτίδας»

Η τελευταία του επίσκεψη στη χώρα μας και τη Stoiximan Superleague δεν είχε καλό τέλος. Ο Μαρέσκα είχε οριστεί να διευθύνει το «Αιώνιο Ντέρμπι», ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το παιχνίδι, υπήρξε το επεισόδιο με την κροτίδα που έριξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κι έστειλε τον Χουάνκαρ στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να κριθεί η αναμέτρηση στα «Χαρτιά» υπέρ του Παναθηναϊκού (0-3).

Ήδη πάντως, υπάρχει γκρίνια για τον ορισμό του από τους «Ερυθρόλευκους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *