Μια περίεργη αλλαγή διαιτητή συνέβη στο Άρης – Ολυμπιακός, με τον Φάμπιο Μαρέσκα να μην είναι τελικά αυτός που θα διευθύνει τον αγώνα.

Σήμερα (18/09) το πρωί, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε αρχικώς ο Φάμπιο Μαρέσκα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής βρέθηκε στο περσινό «Ντέρμπι της κροτίδας», οπότε η επιλογή του προκάλεσε δυσαρέσκεια στους «Ερυθρόλευκους».

Λίγες ώρες αργότερα κι αφού αρκετά ΜΜΕ, που συνδέονται με την ομάδα του Πειραιά, έγραψαν διάφορα για τον Ιταλό διαιτητή, ως δια μαγείας κρίθηκε πως δεν μπορεί να παρευρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο (21/09).

Η -φθηνή- δικαιολογία, είναι πως ο Μαρέσκα θα είναι ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκόυζεν την Πέμπτη (19/09) και κρίθηκε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη δύο μέρες μετά.

Αναλαμβάνει ο Λούκα Παϊρέτο

Πάρα πολύ γρήγορα επιλέχθηκε ο αντικαταστάτης του Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος θα είναι ο Λούκα Παϊρέτο.

Τη φετινή σεζόν έχει βρεθεί σε δύο αναμετρήσεις της Serie A, μία στα προκριματικά του Champions League και μία του Conference League. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, έχει δώσει συνολικά 18 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη.

Μάλιστα, στο τελευταίο του παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Μόντσα και Ίντερ, δέχθηκε σφοδρή κριτική για την κακή του απόδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *