Μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Άρη, καθώς ο Φαμπιάνο θα απουσιάσει από το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” λόγω τραυματισμού, και παραμένει αμφίβολος και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι ενοχλήσεις αυτές αποδείχθηκαν πιο σοβαρές, καθώς δεν θα του επιτρέψουν να συμμετάσχει στο κρίσιμο ματς της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Η απουσία του Φαμπιάνο δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος σκεφτόταν πιθανές αλλαγές στην αμυντική γραμμή, όμως σχεδίαζε να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο στην ενδεκάδα. Επιπλέον, η συμμετοχή του Φαμπιάνο στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Super League, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παραμένει αμφίβολη, καθώς θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του μέσα στην εβδομάδα.

Με δεδομένη την απουσία του Βραζιλιάνου, ο Βέλεθ είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, δημιουργώντας αμυντικό δίδυμο με τον Μπράμπετς για τον Άρη στα επερχόμενα ματς της Super League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *