Ο Χρήστος Αλμυράς συνεχίζει την καριέρα του στον Μακεδονικό και ο Άρης χάνει ένα μεγάλο ταλέντο μέσα από τα χέρια του.

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει καλά το δίκτυο των ακαδημιών του κι έτσι είναι αναγκασμένος να βλέπει τα ταλέντα του να αποχωρούν και να ψάχνουν την ευκαιρία τους σε άλλες ομάδες.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Χρήστος Αλμυράς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Superleague 2, με τη φανέλα του Μακεδονικού. Ο λόγος που ο παίκτης αποχώρησε από τον Άρη δεν έχει γίνει γνωστός, όμως σίγουρα πρέπει να μας προβληματίσει.

Χρήστος Αλμυράς: Ο πρωταγωνιστής της Κ19

Ο 19χρονος ήταν μέλος των ακαδημιών του Άρη από την Κ15, στην οποία εντάχθηκε τη σεζόν 2019/20, έως και την Κ19 στην οποία βρισκόταν πέρσι.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει διακρίνεται τόσο για τα φυσικά, όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μέσος box-to-box.

Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, δύναμη, βλέπει γήπεδο και διαβάζει το παιχνίδι. Επίσης, παρά το γεγονός πως δεν είναι επιθετικός, βρίσκει συχνά δίχτυα. Την περσινή σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ19 του Άρη, καθώς κατάφερε να πετύχει 13 γκολ, αριθμός που τον έφερε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Επόμενος σταθμός: Μακεδονικός

Χρήστος Αλμυράς

Αναμφίβολα, ο Μακεδονικός είναι ένα από τα καλά πρότζεκτ της Superleague 2, το οποίο δίνει ευκαιρίες σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Σε αυτό επέλεξε να ενταχθεί και ο Αλμυράς, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους «Πράσινους».

Δεν λέμε τυχαία πως ο παίκτης επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς συμμετείχε στα δοκιμαστικά που έκανε ο Μακεδονικός. Εκεί ξεχώρισε αμέσως, παρέμεινε στην προετοιμασία και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της νέας του ομάδας για το Κύπελλο, ως αλλαγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *