Ο Άρης πηγαίνει στην Τούμπα την Κυριακή (29/09) και το InAris.info θυμάται τις περσινές αναμετρήσεις.

Οι «Κιτρινόμαυροι» επισκέφθηκαν δύο φορές πέρσι το γήπεδο της Τούμπας, μία για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague και μια για τα playoff. Ο απολογισμός ήταν μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις δεν δέχθηκε γκολ.

(17.09.2023) ΠΑΟΚ – Άρης: 0-0

  • Δείτε τα HL εδώ

ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρήθηκαν για την 4η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, με το παιχνίδι να είναι αρκετά μοιρασμένο και δίκαια να λήγει 0-0. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ακριβώς τα ίδια xGoals (0.53 – 0.53).

Ενδεκάδα Άρη (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ντουκουρέ, Βερστράτε – Μενέντεζ, Ρουπ, Κάρλσον – Μορόν.

(10.03.2024) ΠΑΟΚ – Άρης: 0-1

  • Δείτε τα HL εδώ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου σε αυτό το γήπεδο, για τα playoffs, με τον Άρη να φεύγει νικητής (0-1) κα να ρίχνει τον ΠΑΟΚ προσωρινά από την κορυφή. Θυμίζουμε, πως η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Λορέν Μορόν, με ένα εντυπωσιακό πλάσε στο πλαϊνό δίχτυ κι ενώ είχε λάβει τη μπάλα με πλάτη στην εστία.

Ενδεκάδα Άρη (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλ, Βερστράτε, Νταρίντα – Σοουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *