Εθνικός Πειραιώς – Άρης: 0-1 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με σκόρερ του Άρη να είναι ο Νταρίντα.

Εθνικός Πειραιώς – Άρης: 0-1 | Επαγγελματική νίκη

Δείτε το Live του αγώνα από το InAris.info.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε μια ενδεκάδα με εκτεταμένο ροτέισον, κρατώντας μόλις τρεις από τους 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν δεδομένο πως θα δημιουργήσει κάποια θέματα στη συνοχή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 25′, όταν ο Ζαμόρα επιχείρησε ένα σουτ από τα δεξιά, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Εθνικός απάντησε, με τον Ερέρα να πλασάρει λίγο άουτ.

Στο 28′ ο Εθνικός σκόραρε, όμως υπήρχε οφσάιντ. Βέβαια, στην αρχή της φάσης έχει προηγηθεί ένα καταφανέστατο φάουλ πάνω στον Φετφατζίδη, το οποίο όμως δεν υπέδειξε ο Κατοίκος.

Το σκορ άνοιξε στο 31′. Ο Ντιαντί κατάφερε να βρει τις προϋποθέσεις για να σουτάρει και το επιχείρησε, με τον τερματοφύλακα να πραγματοποιεί μια ασταθή απόκρουση και τον Νταρίντα να σκοράρει στην επαναφορά.

Στο 38΄ο Κουέστα έκανε ένα μεγάλο λάθος, δίνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο, όμως στη συνέχεια το διόρθωσε μόνος του.

Ο Άρης θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματα του στο 44′, όταν ο Μοντόγια έσπασε τη μπάλα, όμως η προβολή του Νταρίντα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 51′ ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, καθώς η φάση που κατέληξε στα δίχτυα ξεκίνησε από φάουλ πάνω στον Ρόουζ.

Λίγο αργότερα, ο Εθνικός είχε μια πολύ σημαντική φάση, με τον Γεωργούση να πλασάρει και τον Κουέστα να αποκρούει τη μπάλα με το σώμα.

Η τριπλή αλλαγή του Άρη στο 55′ με τους Σίστο, Μανού και Μόντσου στην ουσία τελείωσε την αναμέτρηση, καθώς ο Άρης κράτησε αρκετά τη μπάλα και κάνοντας διαχείριση κατάφερε να σβήσει τον ρυθμό.

Επαγγελματική νίκη

Εθνικός Πειραιώς - Άρης: 0-1 | Επαγγελματική νίκη

Ο Άκης Μάντζιος κατάφερε να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του, να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στους αναπληρωματικούς και να πάρει την πρόκριση.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανέστατη στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άρη να κερδίζει την αναμέτρηση χωρίς καν να ανεβάσει τον ρυθμό του. Με αυτόν τον τρόπο, πηγαίνει στην Τούμπα χωρίς να έχει σπαταλήσει δυνάμεις και μάλιστα έχοντας δώσει σημαντικές ανάσες σε όσους τις χρειάζονταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *