Ο Άρης κινείται δυναμικά για να εξασφαλίσει την παραμονή του Λόρεν Μορόν στην ομάδα, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη, να αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση. Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών και πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για να συζητήσουν το μέλλον του Ισπανού επιθετικού, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να καταθέτει μια ελκυστική πρόταση για τριετή ανανέωση.

Πρόταση με αυξημένες αποδοχές και μπόνους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του Άρη προς τον Μορόν περιλαμβάνει σημαντική αναπροσαρμογή των οικονομικών του όρων. Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης προσφέρει στον Ισπανό φορ διπλασιασμό των αποδοχών του για την τρέχουσα χρονιά, φτάνοντας τις 700.000 ευρώ. Παράλληλα, η πρόταση περιλαμβάνει επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, με τον Μορόν να λαμβάνει 800.000 ευρώ για τη σεζόν 2024-2025 και 900.000 ευρώ για το 2025-2026.

Επιπλέον, στο νέο συμβόλαιο προβλέπονται σημαντικά μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων. Αυτά περιλαμβάνουν μπόνους για τον συνολικό αριθμό γκολ που θα πετύχει ο Μορόν, για το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, αλλά και για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, όπως η κατάκτηση ευρωπαϊκής θέσης.

Θετικό κλίμα και σύντομη απάντηση

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Λόρεν Μορόν να δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόταση του συλλόγου. Ο Ισπανός επιθετικός δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική του απάντηση σύντομα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις από το περιβάλλον του Άρη, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα αποδεχτεί την πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *