Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Άρη, Super-3, απευθύνει δυναμικό κάλεσμα προς τους οπαδούς για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για το μπάσκετ. Με ανάρτησή του, ο Super-3 τονίζει την ανάγκη στήριξης της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν και ενθαρρύνει τους φίλους του Άρη να κάνουν ένα τελευταίο «ντου» στα διαρκείας, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Εισιτήρια διαρκείας και τιμές

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εισιτήρια διαρκείας για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ διατίθενται από τον σύνδεσμο με τις εξής τιμές:

  • Ποδόσφαιρο: 220€
  • Μπάσκετ: 170€

Οι τιμές περιλαμβάνουν την ετήσια συνδρομή για τον Σύνδεσμο, αλλά δεν περιλαμβάνουν την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, η οποία ανέρχεται στα 10€. Επιπλέον, ο Super-3 διαθέτει εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ στο μπάσκετ, με τιμή 15€.

Καυτή ατμόσφαιρα στο Παλέ

Ο σύνδεσμος καλεί τους οπαδούς να γεμίσουν το Παλέ ντε Σπορ την Τετάρτη, υπενθυμίζοντας γιατί η έδρα του Άρη θεωρείται μία από τις πιο «καυτές» στην μπασκετική Ευρώπη. «Πάμε όλοι για ένα τελευταίο ΝΤΟΥ στα διαρκείας και να κάνουμε το καθήκον μας στηρίζοντας την ομάδα με όλη μας την ψυχή», τονίζεται στην ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα της αποφασιστικότητας και του πάθους που χαρακτηρίζει τους φίλους του Άρη.

Ο Super-3 κλείνει την ανακοίνωση με το σύνθημα: «Άρης Θρησκεία Super-3», καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της με κάθε δυνατό τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *