Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος δεν ήταν ευνοϊκή για τον Άρη, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δείξει πως ειδικά στα ντέρμπι είναι πολύ ικανή.

Ξεκίνημα από τη φάση των 16 λοιπόν, εκεί όπου ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Θυμίζουμε, πως σε αυτή τη φάση είχε συναντηθεί το ίδιο ζευγάρι και πέρσι. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην «OPAP Arena» 29-30-31/10 και ο επαναληπτικός στις 3-4-5/12.

Στα προημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Άρης – ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αιγάλεω – ΠΑΟΚ. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα του νικητή του «κιτρινόμαυρου» ζευγαριού.

Στα ημιτελικά, εάν ο Άρης έχει προκριθεί, θα βρεθεί απέναντι στον νικητή το ζευγαριού που θα προκύψει από τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – Παναθηναϊκός & Καλλιθέα – Ολυμπιακός. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, ο Άρης θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΟΦΗ, Ζάκυνθος, Πανσερραϊκός, Πανιώνιος, Ομάδα 1*, Βόλος, Κηφισιά, Παναχαϊκή.

* Η ομάδα 1 θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Άκτωρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *