Πέντε ελληνικές ομάδες θα βρεθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, όμως δεν είναι σίγουρο πως όλα τα εισιτήρια θα δοθούν από τη Stoiximan Superleague.

Με τη νέα δομή της Stoiximan Superleague, οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα βρεθούν στα play-off πρωταθλήματος και θα λάβουν σίγουρα από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-8 θα βρεθούν επίσης σε μια διαδικασία play-off, από την οποία θεωρητικά θα προκύψει ο πέμπτος της βαθμολογίας που θα λάβει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κλήρωση του Κυπέλλου ήρθε για να εμφανίσει την αστοχία αυτής της αναδιάρθρωσης, καθώς υπάρχει σημαντική πιθανότητα οι ομάδες που θα βρεθούν στα play-off των θέσεων 5-8 να παίζουν για… το τίποτα.

Όπως ήδη διαβάσατε στο InAris.info, στον τελικό θα βρεθεί μία εκ των ΟΦΗ, Ζάκυνθος, Πανσερραϊκός, Πανιώνιος, Ομάδα 1*, Βόλος, Κηφισιά, Παναχαϊκή. Εάν μία από αυτές τις ομάδες κατακτήσει το Κύπελλο και δεν τερματίσει εντός της πεντάδας, τότε ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και αυτή που θα πάρει το Κύπελλο.

* Η ομάδα 1 θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Άκτωρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *