Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λαμία, έχοντας ήδη βρει σταθερές τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με τον Άκη Μάντζιο να δείχνει εμπιστοσύνη στην ενδεκάδα που παρατάχθηκε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός, μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αναζητά τη βελτίωση της ομάδας του, εστιάζοντας στη χημεία μεταξύ των παικτών και στους κώδικες επικοινωνίας στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, ενόψει της Λαμίας, ενδέχεται να υπάρξει μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρόουζ να έχει προβάδισμα έναντι του Φαμπιάνο.

Ρόουζ αντί Φαμπιάνο λόγω ετοιμότητας

Η καλή παρουσία του Ρόουζ στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου αντικατέστησε επάξια τον τραυματία Βέλεθ, του δίνει πλεονέκτημα για τη θέση δίπλα στον Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο Φαμπιάνο, παρότι επέστρεψε από τραυματισμό, δεν φαίνεται ακόμα έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα, καθώς του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και η προετοιμασία. Η διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί, θα του δώσει τον χρόνο να επανέλθει πλήρως, κάτι που πιθανώς θα τον θέσει σε καλύτερη θέση στα επόμενα ματς.

Σταθερές στην άμυνα και στο κέντρο

Η επιστροφή του Ούγκο Μάγιο θέτει ένα δίλημμα για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο ο Μοντόγια φαίνεται να διατηρεί τη θέση του, ενώ ο Φρίντεκ θα παραμείνει στο αριστερό άκρο. Στο κέντρο, το τρίο Μόντσου, Σιφουέντες και Μάνου Γκαρθία έχει βρει ρυθμό και δεν αναμένεται κάποια αλλαγή. Η μεσαία γραμμή του Άρη έχει αποδειχθεί αποτελεσματική, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κάλυψη των αμυντικών κενών.

Επίθεση με τους γνωστούς τρεις

Στην επίθεση, ο Μάντζιος φαίνεται να εμπιστεύεται το ίδιο επιθετικό τρίο, με τους Ντιαντί, Σίστο και Μορόν να παραμένουν βασικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *