Ο Άρης προετοιμάζεται με την καλύτερη ψυχολογία και αισιοδοξία για τον επερχόμενο αγώνα με τη Λαμία, έχοντας αφήσει πίσω του τις δύο μεγάλες νίκες σε ντέρμπι και την πρόκριση στο Κύπελλο. Ο μέσος των “κιτρινόμαυρων”, Χοσέ Σιφουέντες, μίλησε στη NOVA και έθεσε ξεκάθαρο στόχο για την ομάδα: να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό»

Σε ερώτηση για την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά τις σημαντικές νίκες στα ντέρμπι και την πρόκριση, ο Σιφουέντες ανέφερε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό! Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα η πρόκριση στο Κύπελλο μετράει. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα playoffs της πρώτης τετράδας.»

«Συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι»

Ο Σιφουέντες συμφώνησε απόλυτα με την επισήμανση ότι ο Άκης Μάντζιος ζητά συγκέντρωση και καθαρό μυαλό από τους παίκτες του: «Δεν αρκεί να παίρνεις νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίζουμε ομάδες που θεωρούνται μικρότερες, καθώς μπορούν να κάνουν ζημιά, παίρνοντας βαθμούς στην έδρα μας.»

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός»

Ο Σιφουέντες αναφέρθηκε και στο μάθημα που πήρε η ομάδα από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Πρέπει να κατανοούμε τον αντίπαλο και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Αυτός ο τρόπος σκέψης θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.»

Προσαρμογή σε αλλαγές στη διάρκεια των αγώνων

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Λαμία, ο Σιφουέντες τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντα τι θα συμβεί στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή και να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με τον σωστό τρόπο.»

«Δουλεύουμε καλύτερα ως ομάδα»

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Σιφουέντες μίλησε για τη συνεργασία του με τους Μόντσου και Μανού Γκαρθία: «Όταν παίζεις με παίκτες όπως ο Μόντσου και ο Μανού Γκαρθία, αυτοί σού δίνουν κίνητρο να αποδώσεις καλύτερα. Στην αρχή δεν γνωρίζαμε καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου, αλλά πλέον, με τον χρόνο και τις προπονήσεις, έχουμε βρει τη χημεία μας και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *