Ο Πολ Πογκμπά, ένας από τους κορυφαίους μέσους της τελευταίας δεκαετίας, πήρε μια δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα, μετά την απόφαση του CAS να μειώσει την ποινή του για υπόθεση ντόπινγκ. Η αρχική τιμωρία, που ήταν τέσσερα χρόνια αποκλεισμού από την αγωνιστική δράση, μειώθηκε στους 18 μήνες, επιτρέποντας στον Γάλλο διεθνή να ξεκινήσει προπονήσεις με τη Γιουβέντους από τον Ιανουάριο του 2025 και να είναι ξανά διαθέσιμος για αγώνες από τον Μάρτιο του 2025.

Ο Πογκμπά, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε κορυφαίους συλλόγους όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, αντιμετώπισε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του, όταν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Η αρχική τιμωρία των τεσσάρων ετών έμοιαζε να βάζει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, αφήνοντάς τον εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, μετά από ενέργειες του νομικού του επιτελείου και τον αγώνα που κατέβαλε για να μειώσει την ποινή, το CAS αποφάσισε να μειώσει τη διάρκεια του αποκλεισμού, επιτρέποντάς του να ξαναδεί το φως της αγωνιστικής δράσης. Η απόφαση αυτή αποτελεί μια δεύτερη ευκαιρία για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να επανέλθει στην ενεργό δράση με τη Γιουβέντους και να ανακτήσει τη φόρμα του πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *