Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του 17χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, Κλέιτον Ντιαντί, από την Espoirs de Guédiawaye. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τι γράφουν τα ΜΜΕ της Σενεγάλης

Στα ΜΜΕ της Σενεγάλης, το θέμα της μεταγραφής του Ντιαντί στον Άρη παίζει δυνατά, με πολλούς να θεωρούν τη μετακίνηση ως δεδομένη. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας lequipe221sn, που αναφέρει:

“Ο νεαρός Σενεγαλέζος διεθνής με την U17, Κλέιτον Ντιαντί, φαίνεται στα πρόθυρα να αποχωρήσει από την Espoirs de Guédiawaye κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αφού έπαιξε τέσσερα παιχνίδια και έφτασε στη φάση των 16 με την εθνική ομάδα U17 της Σενεγάλης στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ινδονησία, ο 17χρονος πρόκειται να εγκαταλείψει την νυν ομάδα του. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό από το Σάο Ντομίνγκος της Γουινέας-Μπισάου και έχουν κάνει μια πειστική πρόταση που ικανοποιεί τους διοικούντες την Espoirs de Guédiawaye.”

Ο Ντιαντί στον Άρη: Σίγουρη η μεταγραφή

Τα ΜΜΕ στη Σενεγάλη παρουσιάζουν τον Ντιαντί ήδη ως παίκτη του Άρη, παρά την πιθανότητα μιας απρόσμενης ανατροπής. Ο Ντιαντί αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στις καλοκαιρινές προπονήσεις υπό τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *