Ο Άρης έκανε την τελική κίνησή του για να κρατήσει τον Φαμπιάνο, καταθέτοντας μια γενναιόδωρη πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές αποδοχές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Η τελική προσφορά του Άρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι επικοινώνησαν με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και του πρότειναν ένα νέο συμβόλαιο που πλησιάζει πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις. Παρά την ελκυστική προσφορά, ο Φαμπιάνο δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του.

Αναμονή και αναζήτηση εναλλακτικών

Ο Άρης, παρά τη γενναιόδωρη πρόταση, δεν μπορεί να περιμένει επ’ αόριστον. Αν ο Φαμπιάνο δεν απαντήσει μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, η ομάδα θα προχωρήσει στην αναζήτηση άλλου παίκτη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Οι φήμες για Σαουδική Αραβία και Κατάρ

Φαίνεται ότι ο έμπειρος στόπερ περιμένει προτάσεις από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας ή του Κατάρ. Ωστόσο, ο Άρης δεν μπορεί να παραμένει σε αναμονή επ’ αόριστον. Η τελική προσφορά των Κιτρινόμαυρων είναι αρκετά κοντά στις οικονομικές επιθυμίες του παίκτη, καθιστώντας την εξαιρετικά δελεαστική.

Εναλλακτικές και διορία

Ο Άρης έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, δίνοντας ταυτόχρονα στον Φαμπιάνο ένα περιθώριο 48 ωρών για να απαντήσει. Αν δεν υπάρξει απάντηση μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, η ομάδα θα προχωρήσει σε άλλες επιλογές για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η απόφαση του Φαμπιάνο θα κρίνει την επόμενη κίνηση του Άρη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *