Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη στην Πτολεμαΐδα. Ο Μόουζες Οντουμπάτζο αντιμετωπίζει ένα χτύπημα στο πόδι και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Προετοιμασία Άρη: Οντουμπάτζο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. Το πρωί υπήρχε πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, rondo game, passing game, ασκήσεις αμυντικής τακτικής, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Διπλή προπόνηση αύριο

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Παρά το πρόβλημα με τον Οντουμπάτζο, η ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτα τις προπονήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας (το πρωί υπήρχε πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών). Το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής, rondo game, passing game, ασκήσεις αμυντικής τακτικής, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.”

“Ο Μόουζες Οντουμπάτζο θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, καθώς έχει ένα χτύπημα στο πόδι.”

Η επιστροφή του Μόουζες Οντουμπάτζο στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις αποτελεί μια προληπτική κίνηση για να διασφαλιστεί ότι το χτύπημά του δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι θα μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *