Ένα μεταγραφικό σενάριο από τις ΗΠΑ φέρνει τον Άρη στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κιτρινόμαυροι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Ανταλμπέρτο Καρασκίγια.

Ο Ανταλμπέρτο Καρασκίγια είναι ένας 25χρονος διεθνής Παναμέζος μέσος, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Χιούστον Ντινάμο. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, ο Άρης έκανε επίσημη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε αρχικά, καθώς η ομάδα του παίκτη ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, δείχνοντας ότι υπάρχει περιθώριο για συμφωνία.

Ο Καρασκίγια αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού και κεντρικού μέσου (6 και 8). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τάουρο της πατρίδας του και το 2017 μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στην Καρταχένα. Τον Αύγουστο του 2021 δόθηκε δανεικός στη Χιούστον, η οποία το επόμενο καλοκαίρι τον αγόρασε πληρώνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η απόδοση του Καρασκίγια

Την περασμένη σεζόν, ο Καρασκίγια είχε 21 συμμετοχές στο MLS, πετυχαίνοντας 2 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ. Στο Κόπα Αμέρικα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατέγραψε δύο συμμετοχές απέναντι σε Ουρουγουάη και ΗΠΑ, αν και αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ, γεγονός που τον απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *