Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας κύκλος επαφών έχει ανοίξει μεταξύ Άρη και ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μόουζες Οντουμπάτζο. Εκτός από οικονομική προσφορά, οι συζητήσεις περιλαμβάνουν και έμψυχα ανταλλάγματα, τουλάχιστον από την πλευρά του Άρη.

Το ρεπορτάζ φαίνεται να επιβεβαιώνεται μερικώς από την πλευρά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, η ομάδα αναγνωρίζει τις επαφές για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή, αναμένουν την απάντηση τόσο του 30χρονου παίκτη όσο και του Άρη για να προχωρήσουν οι επόμενες κινήσεις.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει τα περί έμψυχων ανταλλαγμάτων, ειδικά αναφορικά με τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι. Η ομάδα τονίζει ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης Οντουμπάτζο.

Ο Ρόλος του Οντουμπάτζο στον Άρη

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον Άρη και η πιθανή αποχώρησή του θα αποτελέσει σημαντική απώλεια. Η μεταγραφή του στην ΑΕΚ θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες τόσο για τον Άρη όσο και για την ΑΕΚ, ειδικά εάν περιλαμβάνονται έμψυχα ανταλλάγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *