Η Ζαγκλέμπιε Λιούμπιν ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Διούδη, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή του 31χρονου γκολκίπερ στον Άρη.

Στην ανακοίνωση της Ζαγκλέμπιε, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η σύμβαση λύθηκε με κοινή συναίνεση μετά από αίτημα του Σωκράτη. Ο παίκτης ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους. Συμφωνήσαμε από κοινού ότι θα βρίσκαμε μια τέτοια λύση αφού πληρούσαμε τις προϋποθέσεις, οι οποίες περιελάμβαναν την εύρεση κατάλληλου αντικαταστάτη στη θέση του τερματοφύλακα. Αυτό έγινε, οπότε λύθηκε το συμβόλαιο με τον Διούδη. Soki, σε ευχαριστούμε για τη σημαντική συνεισφορά στα αποτελέσματα που πέτυχε η ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή τύχη.»

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες, αν όχι ώρες, ο Διούδης θα ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν ελεύθερος αναμένεται να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας του Άρη, προσφέροντας εμπειρία και ποιότητα κάτω από τα δοκάρια.

Ο Διούδης, με την αποδέσμευσή του από τη Ζαγκλέμπιε Λιούμπιν, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Η προσθήκη του αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του τερματοφύλακα για τον Άρη, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, και άλλες ομάδες, προσφέροντας αξιοσημείωτες επιδόσεις και σταθερότητα στην εστία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *