Ο Άρης αναζητά έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό για να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο και φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Παπ Αμπού Σισέ. Αν και η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού, ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Πολλοί βιάστηκαν να προδικάσουν ότι ο Παπ Αμπού Σισέ δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Ντεμίρσπορ και τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ναυάγησε την τελευταία στιγμή, ο Άρης δεν φαίνεται να αποθαρρύνεται.

Η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Σισέ, χωρίς να διευκρινίσει λεπτομερώς τους λόγους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον Άρη να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό. Πολλά σενάρια μιλούν για πιθανά ιατρικά προβλήματα, όμως η πραγματική αιτία παραμένει άγνωστη.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, δείχνει αποφασισμένος να φέρει τον Σισέ στην ομάδα, αναζητώντας έναν άξιο αντικαταστάτη του Φαμπιάνο. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να εμπλέκεται ενεργά στις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του inaris.info, όπως αναφέραμε στις 18 Ιουλίου, ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός στόπερ από το εξωτερικό και ο Σισέ φαίνεται να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Αν ο Σισέ καταφέρει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στον Άρη, η ομάδα θα αποκτήσει μια ισχυρή αμυντική τετράδα με τους Βέλεθ, Ρόουζ και Μπράμπετς. Η ενδεχόμενη προσθήκη του Σισέ θα ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή του Άρη, κάνοντάς την ακόμα πιο δυνατή και αξιόπιστη για τη νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *