Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την αλλαγή στο πρόγραμμα προετοιμασίας της στην Ολλανδία λόγω προβλημάτων με τα λογισμικά της Microsoft. Οι σοβαρές δυσλειτουργίες που προέκυψαν παγκοσμίως επηρέασαν και το ταξίδι των «κιτρινόμαυρων» στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η αποστολή του Άρη θα διανυκτερεύσει απόψε (21/7) αναγκαστικά στο Μόναχο, καθώς η πτήση από τη Βαυαρική πρωτεύουσα για το Άμστερνταμ ακυρώθηκε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft έπληξαν και την αποστολή της ομάδας μας!

Η αποστολή του ΑΡΗ πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ! Έτσι, η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη Βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι.

Εκ των πραγμάτων, θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Άρη θα βρίσκεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μέχρι τις 31 Ιουλίου, όπου ο «Θεός του Πολέμου» θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *