Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη, καθώς οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο. Ο 29χρονος Δανός εξτρέμ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Σίστο, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, κατέγραψε 23 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την τουρκική ομάδα, με τον Άρη να έχει συμφωνήσει για την αγορά του παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1995, ο Πιόνε Σίστο έχει καταγωγή από το Νότιο Σουδάν, γεννήθηκε στην Ουγκάντα και μετακόμισε με την οικογένειά του στη Δανία σε ηλικία μόλις δύο μηνών. Εκεί εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μίντιλαντ σε ηλικία 16 ετών, ενώ τον επόμενο χρόνο έκανε το ντεμπούτο του σε έναν αγώνα Κυπέλλου με τη Ράντερς.

Το 2015 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Δανίας, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στη Θέλτα Βίγκο με κόστος 6 εκατ. ευρώ. Την τετραετία που έμεινε στην Ισπανία, ο Σίστο κατέγραψε 135 συμμετοχές με 18 γκολ και 14 ασίστ πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό της Μίντιλαντ με αντίτιμο 2,5 εκατ. ευρώ.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, έχοντας 23 συμμετοχές και 2 γκολ. Έχει φορέσει 26 φορές τη φανέλα της Εθνικής Δανίας από το 2015, με μόλις ένα γκολ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *