Μετά την προφορική συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο, ο Άρης ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του με τον Πάπε Αμπού Σισέ. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης, όπου θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Γεννημένος στις 14 Σεπτεμβρίου 1995 στη Σενεγάλη, ο Πάπε Αμπού Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του στην Πικίν. Το 2015, η Αζαξιό απέκτησε τα δικαιώματά του, με τον Σισέ να καταγράφει 77 συμμετοχές, 1 ασίστ και 1 γκολ. Το 2017, ο Ολυμπιακός τον απέκτησε έναντι 700.000 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2021, δόθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν και τον Σεπτέμβριο του 2022 πουλήθηκε στην Άντανα Ντεμίρσπορ, με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Πρόσφατα, ο Σισέ βρέθηκε στην Αθήνα για προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω οικονομικών διαφωνιών. Τώρα, ο Άρης τον φέρνει στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο, δημιουργώντας μια ισχυρή τετράδα κεντρικών αμυντικών με τους Μπράμπετς, Σισέ, Βέλεθ και Ρόουζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inaris.info, από τις 18 Ιουλίου είχε αναφερθεί ότι ο Άρης ήταν κοντά σε συμφωνία με στόπερ από το εξωτερικό. Η έλευση του Σισέ επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ενισχύει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *