Μετά την ενίσχυση με τους Πιόνε Σίστο και Παπέ Αμπού Σισέ, ο Άρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με χαφ, προσθέτοντας ακόμη έναν παίκτη στο δυναμικό του. Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυναμικά την εβδομάδα με δύο σημαντικές μεταγραφές, και τώρα επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός χαφ, συμπληρώνοντας μια τριπλέτα παικτών με το “καλημέρα” της νέας εβδομάδας.

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να διαρρέουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία ήδη με δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Παπέ Αμπού Σισέ και Πιόνε Σίστο, που έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τους κιτρινόμαυρους.

Αυτή η δυάδα όμως είναι μόλις η αρχή. Καθώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αλλά και τις ανάγκες του ρόστερ, ο Άρης είναι κοντά και σε τρίτο όνομα, αυτή την φορά για τα χαφ.

Στο κέντρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει μεγάλη έλλειψη παικτών, μετά και την αποχώρηση του Τζούρασεκ, καθώς και την απουσία του Νταρίντα λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, Πάβισιτς και Πάρντο βρίσκονται αμφότεροι υπ’ ατμόν, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ζητήσει επιτακτικά παίκτη/ες από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *