Ο Μίλαν Ράσταβατς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Άκτωρ και υπάρχει εξήγηση.

Μπορεί η απόλυση του να ήταν απρόσμενη για τους περισσότερους, όμως φαίνεται πως οι «Αρκάδες» το σκεφτόντουσαν καιρό και μάλιστα το είχαν αποφασίσει πριν την αναμέτρηση με τον Άρη. Είναι περίεργο να απολυθεί ένας προπονητής που πήρε διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκό και ήρθε ισόπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως υπάρχει εξήγηση.

Μπείτε στο Viber του Inaris με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Άρη στο κινητό σας.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Ράσταβατς χρεώθηκε αρχικά το χτίσιμο του ρόστερ, καθώς ο ίδιος το επιμελήθηκε. Επιπλέον, το βασικό παράπονο της διοίκησης ήταν η εικόνα της ομάδας με ομάδες της ίδιας ή και χαμηλότερης δυναμικής.

Ο Αστέρας είχε πολύ καλή εικόνα κόντρα στις ομάδες του Big -5- στην εποχή Ράσταβατς, όμως μιλάμε για αναμετρήσεις που η ομάδα της Τρίπολης έπρεπε κυρίως να βρει απαντήσεις στο παιχνίδι του αντιπάλου κι επίσης σε αυτά τα ματς δεν υπήρχε η πίεση για το αποτέλεσμα.

Στα παιχνίδια που έπρεπε να κάνει παιχνίδι και να κυριαρχήσει, δεν κατάφερε να βρει λύσεις. Ο Σέρβος προπονητής χρεώθηκε λοιπόν το γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε πλάνο στις αναμετρήσεις που έπρεπε να επιβληθεί και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν.

Κόντρα στο Βόλο, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας εδώ και καιρό.

Απόλυση Μίλαν Ράσταβατς: Το τάιμιγνκ είναι σωστό, ο αντικαταστάτης;

Σίγουρα είναι λάθος το να αλλάζεις προπονητή τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα. Οι φίλοι το Άρη το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Η αλήθεια όμως είναι πως εάν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο, η διακοπή των Εθνικών ομάδων είναι ο σωστός χρόνος.

Στη θέση του Μίλαν Ράσταβατς θα βρεθεί ο Ρόμπι Κιν. Ο Ιρλανδός έκανε σπουδαία καριέρα ως επιθετικός, όμως ως προπονητής έχει βρεθεί μόλις σε μία ομάδα. Αφού κρέμασε τα παπούτσια του, συνέχισε να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου ως βοηθός προπονητής. Η πρώτη του ευκαιρία ως πρώτος προπονητής ήρθε το περσινό καλοκαίρι, όταν ανέλαβε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η πορεία του στην ομάδα του Ισραήλ ήταν εξαιρετική, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να φτάσει έως τη φάση των 16 του Conference League, όπου και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Με την ολοκλήρωση της σεζόν, επέλεξε να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της καριέρας του.

Το μέλλον του λοιπόν βρίσκεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον Αστέρα Άκτωρ. Στα θετικά μπαίνει σίγουρα η ποδοσφαιρική του εμπειρία και το γεγονός πως το πρώτο του προπονητικό δείγμα ήταν θετικό. Στα αρνητικά, θα πρέπει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που επέλεξε και προετοίμασε άλλος, ενώ σίγουρα είναι ερωτηματικό το πόσο γρήγορα θα καταφέρει να προσαρμοστεί ο Ρόμπι Κιν σε ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρει καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *