Ο Εθνικός Πειραιώς θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος και το InAris.info σας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον αντίπαλο των «Κιτρινόμαυρων»

Βρισκόμαστε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και στη μάχη μπαίνουν οι ομάδες της Stoiximan Superleague, εκτός από αυτές που συμμετείχαν φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όχι πως έχει σημασία σε αυτό το σημείο, όμως η κληρωτίδα ήταν ευνοϊκή για τον Άρη. Αντίπαλος του θα είναι ο Εθνικός Πειραιώς, σε μονή αναμέτρηση που θα γίνει εκτός έδρας, το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Το θετικό είναι πως ο αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα από τα δύο ντέρμπι (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), άρα το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικής ευνοεί τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι χρησιμοποιούν ως έδρα το Μοσχάτο, όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Άρη.

Εθνικός Πειραιώς: Φαβορί για την άνοδο

O Εθνικός Πειραιώς τερμάτισε δεύτερος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πέρσι, πίσω από τον Πανιώνιο κι έτσι δεν κατάφερε να κατακτήσει την άνοδο. Όσον αφορά την πορεία του στο Κύπελλο, έφτασε έως την 4η φάση κι αποκλείστηκε από τον Γιούχτα (1-2).

Φέτος, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο του, σύμφωνα με τις αποδόσεις, ενώ στο Κύπελλο μετρά ήδη τρεις προκρίσεις. Αρχικά, απέκλεισε τον Άγιο Νικόλαο στην παράταση (3-1), στη συνέχεια έκανε την μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός τα Χανιά (3-1), ενώ στον 3ο γύρο κέρδισε τον Μανδραϊκό (2-1), με ανατροπή.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Βαγγέλης Χαντές, από τον Δεκέμβρη του 2022. Ο 42χρονος τεχνικός έχει εμπειρία κυρίως σε ομάδες της τρίτης Εθνικής κατηγορίας, ενώ μία σεζόν βρέθηκε στη δεύτερη. Στον Εθνικός έχει χτίσει ένα σύνολο με σχετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, όμως αρκετή ποιότητα για τα επίπεδα της κατηγορίας. Σχετικά με τις μεταγραφές, η πιο αξιόλογη είναι αυτή του Θεμιστοκλή Ποτουρίδη, που πέρσι σκόραρε 16 τέρματα με τον ΑΟ Υπάτου στη Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, σίγουρα το γεγονός πως κοίταξε στα μάτια κι απέκλεισε δίκαια και μάλιστα με σχετική άνεση τα Χανιά, δείχνει πως σίγουρα έχει ικανότητες.

Εθνικός Πειραιώς

Φυσικά, η διαφορά δυναμικότητας με τον Άρη είναι τεράστια και ο Εθνικός αναμένεται περισσότερο να απολαύσει την εμπειρία του σημαντικότερου ματς της πρόσφατης ιστορίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *