Κουτσιανικούλης – ΜΠΑΜ FC: Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα που αποτελεί ένα από μεγαλύτερα εγχώρια ποδοσφαιρικά πρότζεκτ.

Η αλήθεια είναι πως ο Κουτσιανικούλης έχει πραγματοποιήσει μια σημαντική καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν χτιστεί γύρω από το όνομα του, όμως με 204 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, η πορεία του μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αξιόλογη.

Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε σε εκφράσεις του τύπου «Έλληνας Μέσι», που είχαν βγάλει κάποιοι, όμως υπήρχε μια εποχή που ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός αποτελούσε έναν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια, η καριέρα του έχει φθίνουσα πορεία και τις τελευταίες σεζόν βρισκόταν σε ομάδες της Γ’ Εθνικής. Πλέον, μπορεί να είναι 36 ετών, όμως βρίσκεται σε κορυφαία κατάσταση σωματικά. Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φαίνεται πως συζητάει με κάποιες ομάδες, με μία από αυτές να είναι ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ της χώρας.

Κουτσιανικούλης – ΜΠΑΜ FC: Υπάρχει ενδεχόμενο συμφωνίας

Ο Κουτσιανικούλης προχώρησε σε μία δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, απαντώντας σε διάφορες φήμες που τον ήθελαν να «κρεμάει» τα παπούτσια του. Όπως δήλωσε ο ίδιος, συζητάει με αρκετές ομάδες και σύντομα θα καταλήξει στο που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Τα σχόλια των χρηστών ήταν αρκετά, με τον ποδοσφαιριστή να απαντά στα περισσότερα. Έδωσε λοιπόν απαντήσεις και ως προς τα μεταγραφικά.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στη ΜΠΑΜ FC;» απάντησε «Υπάρχει ναι», ενώ στο σχόλιο «Bill πήγαινε στη ΜΠΑΜ FC και θα ξαναέρθω γήπεδο μετά από 10 χρόνια» η απάντηση του ήταν «Άρα θα ξαναπάς σύντομα».

Στην ουσία, όχι απλά δεν αρνήθηκε τις φήμες, αλλά άφησε και ο ίδιος ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Το φαινόμενο ΜΠΑΜ FC

Κουτσιανικούλης - ΜΠΑΜ FC

Όσον αφορά τη ΜΠΑΜ FC, είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια από δύο YouTubers κι έχει καταφέρει να πάρει δύο διαδοχικές ανόδους. Στηρίζεται από σημαντικές χορηγίες και είναι μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας στα Social Media, μετρώντας περισσότερους από 93 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣΜ, όμως στόχος είναι να συνεχίσει να κατακτά ανόδους και να φτάσει έως τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *