Σε πρόσφατη εκπομπή του στο YouTube, ο Ζήσης Πανταζόπουλος, παραγωγός του inAris TV, τόνισε την ανάγκη για στελέχωση της ομάδας του Άρη, επισημαίνοντας ότι οι οπαδοί θυμούνται μόνο κάποιες αναλαμπές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πανταζόπουλος ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί ουσιαστικά και να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για το μέλλον. Σχολίασε ότι οι επιτυχίες της ομάδας πρέπει να είναι διαρκείς και όχι απλά στιγμιαίες αναλαμπές που έρχονται και φεύγουν. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος, Θεόδωρος Καρυπίδης, πρέπει επιτέλους να μην τα κάνει όλα μόνος του και να εμπιστευτεί περισσότερους ειδικούς για να επιτύχει την επιθυμητή αναβάθμιση της ομάδας.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο θέμα των ακαδημιών, λέγοντας ότι πρέπει να στηριχθεί το project ακαδημίες και ότι αυτές πρέπει να οργανωθούν καλύτερα. “Οι ακαδημίες επιτέλους πρέπει να αρχίσουν να γίνονται καλύτερες,” είπε χαρακτηριστικά. Η ανάπτυξη των ακαδημιών είναι κρίσιμη για την καλλιέργεια νέων ταλέντων και την εξασφάλιση μιας σταθερής ροής ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Η ιστορία του Άρη έχει καταγράψει μεγάλες στιγμές και επιτυχίες, αλλά για να συνεχιστεί αυτή η πορεία, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να κάνει τις σωστές κινήσεις. “Δεν αρκεί να βασιζόμαστε μόνο σε παλιές δόξες. Πρέπει να χτίσουμε το μέλλον μας με σταθερά βήματα και στρατηγικές αποφάσεις,” πρόσθεσε.

Η στελέχωση της ομάδας με εξειδικευμένα και ικανά άτομα είναι κρίσιμη για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων του Άρη. Ο Πανταζόπουλος υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της διοικητικής ομάδας και η απόκτηση νέων ταλέντων είναι ζωτικής σημασίας για την αναγέννηση και την επιτυχία του συλλόγου.

Μια σκέψη στο “Παραγωγός του inAris TV Ζήσης Πανταζόπουλος: “Η ομάδα χρειάζεται στελέχωση και όχι μόνο αναλαμπές στην ιστορία του συλλόγου””
  1. Συμφωνώ.αλλα.πιος.ακουει.ο.μαντζιοςμδεν.μιλαει.ζητησε.πραγματα.που.ειναι.κοιμουνται.τον.υπνο.του.δικαιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *