Καθώς διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, στον Άρη αρχίζουν να επιταχύνονται οι εξελίξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τη δημιουργία του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι συζητήσεις και οι επαφές είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα να επιδιώκει την επίλυση ορισμένων συμβολαίων, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις μεταγραφές. Ο Άρης προσπαθεί να κάνει τις πρώτες προσθήκες του και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, η πρώτη μεταγραφή μπορεί να είναι κοντά.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδο από την Μπέτις. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή την οποία οι Κιτρινόμαυροι δουλεύουν από τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, ο παίκτης έπαιζε δανεικός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο τώρα επιστρέφει στην Μπέτις, η οποία όμως φαίνεται πως και πάλι δεν τον υπολογίζει. Η Μπέτις αναζητά είτε να τον δώσει ξανά δανεικό είτε να βρει ομάδα με την οποία θα μπορέσει να κάνει συμφωνία για να τον παραχωρήσει.

Σε αυτό το σημείο έρχεται ο Άρης, ο οποίος έχει επιβεβαιωμένα συζητήσει με την ομάδα της Σεβίλλης για τον παίκτη και φαίνεται πως έχει βρεθεί φόρμουλα για να αποκτηθεί. Οι συζητήσεις είναι στο σημείο που θα πρέπει να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει πει ότι θέλει να κάνει προετοιμασία στην Μπέτις και να προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *