Ο Άλεξ Κογιάδο, βασικός μεταγραφικός στόχος του Άρη από την ισπανική αγορά, παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Μπέτις, μετά τον δανεισμό του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, επιστρέφει στη Σεβίλλη, και το μέλλον του στην ομάδα είναι ακόμη ανοιχτό.

Δήλωση του αθλητικού διευθυντή Μπέτις για Κογιάδο

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις, Μάνου Φαγιάρδο, αναφέρθηκε στο μέλλον του Καταλανού ποδοσφαιριστή:

“Για τον Άλεξ Κογιάδο, η αλήθεια είναι ότι ο δανεισμός του πήγε πολύ καλά. Τους τελευταίους μήνες ήταν ένας από τους παίκτες με τις υψηλότερες επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Βρίσκεται στην ίδια θέση με άλλους συμπαίκτες του: έχει συμβόλαιο σε ισχύ και αναμένεται να συμμετάσχει στην προετοιμασία”.

Ανοιχτό το μέλλον του Κογιάδο

Όσο για το μέλλον του Άλεξ Κογιάδο στην ομάδα, ο Φαγιάρδο σχολίασε: “Αν ο ατζέντης του μας μεταφέρει πραγματικό και επίσημο ενδιαφέρον και όλα τα μέρη θεωρήσουν ότι θα μπορούσε να είναι καλό, είμαστε πρόθυμοι να τους ακούσουμε”.

Η κατάσταση του Άλεξ Κογιάδο θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από τους Κιτρινόμαυρους, καθώς παραμένει μια υποσχόμενη μεταγραφική επιλογή για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *