Η απορριπτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ διατηρεί την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών στον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, με αποτέλεσμα ο Ρώσος ποδοσφαιριστής να χάσει την αρχή της σεζόν για τον Άρη. Αυτή η εξέλιξη εντείνει την επιτακτική ανάγκη για απόκτηση νέου εξτρέμ, ενισχύοντας την ομάδα στα «φτερά» της επίθεσης.

Η ενεργοποίηση της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς από την Κράσνονταρ είναι σε εκκρεμότητα, και μόλις ξεκαθαρίσει, η διοίκηση του Άρη θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ. Παρά το γεγονός ότι η λύση συμβολαίου δεν αποτελεί επιλογή, δεδομένου ότι ο Άρης πληρώνει για την αγορά του από την ρωσική ομάδα, το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος για την περίπτωσή του παραμένει ανοιχτό. Ήδη στην Κύπρο αναφέρουν ότι η Ομόνοια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της υπόθεσης Σουλεϊμάνοφ, ο Άρης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης, προκειμένου να καλύψει τα κενά και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *