Ο Άρης προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου, αλλά ήδη αντιμετωπίζει σημαντικές απώλειες για την πρεμιέρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα στερηθεί τρεις βασικούς παίκτες στις πρώτες αγωνιστικές λόγω τιμωριών.

Σουλεϊμάνοφ: Πέντε αγωνιστικές τιμωρία

Η έφεση για την τιμωρία του Σουλεϊμάνοφ απορρίφθηκε, διατηρώντας την ποινή των πέντε αγωνιστικών. Ο Σουλεϊμάνοφ θα είναι διαθέσιμος μόνο προς τα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα.

Νταρίντα: Απουσία στην πρεμιέρα

Ο Νταρίντα θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον τελικό. Η απουσία του στην πρεμιέρα είναι ένα ακόμη πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής Άκης Μάντζιος.

Ζουλ: Δύο αγωνιστικές αποβολή

Ο Ζουλ θα απουσιάσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον Βόλο. Η απουσία του Ζουλ προσθέτει επιπλέον πίεση στην ομάδα στις αρχικές στροφές του πρωταθλήματος.

Εκκρεμεί η απόφαση για τα μετάλλια

Επιπλέον, εκκρεμεί η απόφαση για τα μετάλλια, με τον κίνδυνο τιμωρίας δύο αγωνιστικών για όλα τα μέλη της αποστολής του τελικού, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ. Η απόφαση αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει περαιτέρω την ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *