Ο Κέιντι Μπάρε, υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Άρη, είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Εσπανιόλ.

Ελεύθερος από την Εσπανιόλ

Ο Αλβανός μέσος, που συνδέθηκε με δημοσιεύματα με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στη λίστα του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο Μπάρε είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, και ο Άρης είναι έτοιμος να εξετάσει αυτή την επιλογή.

Γεμάτη περσινή σεζόν

Ο Μπάρε είχε μια εντυπωσιακή περσινή σεζόν, καταγράφοντας 42 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιστροφή της ομάδας στην Primera Division. Ο 25χρονος μέσος, που ανήκε στην ομάδα της Βαρκελώνης από το 2020, αγωνίστηκε σε 119 παιχνίδια, αποδεικνύοντας την αξία του στο κέντρο του γηπέδου.

Πριν από την Εσπανιόλ, ο Μπάρε αγωνίστηκε στη Μάλαγα, καταγράφοντας 48 συμμετοχές. Επιπλέον, είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, έχοντας 29 εμφανίσεις και 2 γκολ. Η εμπειρία και η ποιότητά του τον καθιστούν έναν ιδανικό υποψήφιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη.

Ο Άρης, αναζητώντας την κατάλληλη προσθήκη στο κέντρο, βλέπει τον Κέιντι Μπάρε ως μια αξιόλογη επιλογή για να δυναμώσει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε μια συμφωνία που θα φέρει τον Αλβανό μέσο στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *