Ο Άρης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του Χουλιάν Κουέστα, όμως συνεχίζει να αναζητά ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Χουτεσιώτη. Στην κορυφή της λίστας των κιτρινόμαυρων βρίσκεται το όνομα του Σωκράτη Διούδη, με τον σύλλογο να εξετάζει σοβαρά την προοπτική επιστροφής του.

Συζητήσεις για την επιστροφή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη

Ο 31χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2023 στην πολωνική Ζαγκλιέμπε, όπου έχει σημειώσει 36 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με τον πολωνικό σύλλογο έχει ισχύ μέχρι το 2026, όμως ο Άρης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την απόκτησή του με μεταγραφή.

Η Καριέρα του Διούδη και η επιστροφή στον Άρη

Ο Σωκράτης Διούδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη και έχει αγωνιστεί σε διάφορους συλλόγους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πέρα από τον Άρη και τη Ζαγκλιέμπε, έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, της Κλαμπ Μπριζ και του Παναθηναϊκού. Η πιθανή επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση του τερματοφύλακα για τον σύλλογο.

Οι προσπάθειες για την απόκτησή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Άρη να ελπίζει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα επιστρέψει στην ομάδα και θα συνεισφέρει στην επίτευξη των στόχων της επερχόμενης σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *