Τις τελευταίες ώρες, όπως διαβάσατε και στο inaris.info, οι φήμες για την αποχώρηση του Οντουμπάτζιο γίνονται όλο και πιο έντονες, γεγονός που φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Μοντόγια.

Σίγουρα, η αποχώρηση του Μόουζες είναι σημαντική, όμως πρόκειται για ένα αρκετά τίμιο deal, το οποίο περιλαμβάνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα. Φυσικά, όπως σε κάθε επικείμενη αποχώρηση, ανοίγει το θέμα του αντικαταστάτη. Το θετικό είναι πως στην περίπτωση του δεξιού μπακ, ο Άρης έχει έτοιμη λύση.

Στο ρόστερ υπάρχει ήδη ο Μάρτιν Μοντόγια, ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία. Θυμίζουμε ενδεικτικά, πως έχει σημαντική παρουσία σε Μπαρτσελόνα (67), Βαλένθια (62), Μπράιτον (56) και Μπέτις (37).

Μοντόγια: Η προσαρμογή και η αναγκαία αλλαγή

Ο Μοντόγια ήρθε στον Άρη πέρσι, ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μπέτις. Καλώς ή κακώς η έλευση του στη Stoiximan Superleague χρειαζόταν σίγουρα σημαντικό χρόνο προσαρμογής, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πέρσι είχε παίξει μόνο σε LaLiga, Premier League και Serie A.

Επιπλέον, με τον κακό προγραμματισμό της περσινής σεζόν, αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε μια νέα θέση και να καλύψει ένα σημαντικό κενό. Στις συνολικά 39 συμμετοχές του με τον Άρη, έπαιξε μόλις 12 ματς στη φυσική του θέση, το δεξί άκρο της άμυνας και 21 στο αριστερό.

Φέτος, ο παίκτης έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στη θέση που γνωρίζει και ο Άρης έχει την ευκαιρία να διαθέτει μια πολύ ποιοτική επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας. Επιπλέον, στο ρόστερ υπάρχει και ο Φατόρε, ο οποίος είχε θετικές εμφανίσεις πέρσι και είναι ικανός να αποτελέσει το μπακ απ του Μοντόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *