Σε μια κίνηση αλληλεγγύης, ο Άρης πρότεινε το γήπεδό του, “Κλεάνθης Βικελίδης”, ως προσωρινή έδρα για τον Ηρακλή, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα στο Καυτανζόγλειο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο πρόεδρος του Ηρακλή αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους προέδρους του ΠΑΟΚ και του Άρη, εκφράζοντας την επιθυμία για συνεργασία.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δήλωσε ότι “εμείς θα παλεύουμε για τα συμφέροντα του Ηρακλή και, εφόσον δεν επηρεάζονται τα συμφέροντά μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί τους. Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες όλοι μαζί, για να λύνουμε τα προβλήματα”.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο Άρης, μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη, πρότεινε στον Ηρακλή να χρησιμοποιήσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” ως έδρα μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο Καυτανζόγλειο. Ο συνεργάτης του Μονεμβασιώτη, Βαγγέλης Αγγελής, ήταν αυτός που μίλησε με τον μεγαλομέτοχο του Άρη και μετέφερε την πρόταση, την οποία ο “μίστερ Βενέτης” εκτίμησε ιδιαίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηρακλής χρησιμοποιεί το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν ο Ηρακλής αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική λόγω της υπόθεσης Πέλλιου, χρησιμοποίησε το γήπεδο του Άρη ως έδρα και επανήλθε στην Α’ Εθνική την επόμενη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *