Το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Φαμπιάνο Λέισμαν αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του στον Άρη. Μετά την επιτυχημένη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων επιδιώκει να κλείσει άμεσα και τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις, με το θέμα του Βραζιλιάνου αμυντικού να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας.

Η παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν στον Άρη είναι μια υπόθεση που αναμένεται να λυθεί τις επόμενες ημέρες. Παρά την πολυπλοκότητα του ζητήματος, στον Άρη επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να καθοριστεί εάν θα προστεθεί ή όχι η θέση του κεντρικού αμυντικού στη μεταγραφική λίστα του Μάντζιου.

Ο ίδιος ο παίκτης και ο μάνατζέρ του, Ντάρσι Νέτο, δεν έχουν μειώσει τις οικονομικές τους απαιτήσεις στο βαθμό που θα ήθελε η διοίκηση του Άρη. Το υψηλό κασέ του Φαμπιάνο καθιστά τη διαπραγμάτευση δύσκολη, καθώς οι απαιτήσεις του θεωρούνται απαγορευτικές για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, οι τελικές επαφές αναμένεται να λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες μέρες, με την ελπίδα να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

Η διοίκηση του Άρη εργάζεται εντατικά για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή έκβαση αυτής της υπόθεσης, καθώς η παραμονή ή μη του Φαμπιάνο Λέισμαν θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *